This project is read-only.

Error accessing copy page

Jul 8, 2009 at 6:25 PM

I have deployed the solution to all web apps with gac deployment and activated the feature on the site collections I want to test. However, when I click the copygroup.aspx page I get the generic SharePoint 'Unknown Error'... any ideas?

 

Here is the log file error:

Application error when access /_layouts/CopyGroup.aspx, Error=The file '/_layouts/CopyGroup.aspx.cs' does not exist.   at System.Web.UI.Util.CheckVirtualFileExists(VirtualPath virtualPath)     at System.Web.UI.TemplateParser.ProcessCodeFile(VirtualPath codeFileVirtualPath)     at System.Web.UI.TemplateParser.ProcessMainDirectiveAttribute(String deviceName, String name, String value, IDictionary parseData) 
07/08/2009 13:22:22.54  w3wp.exe (0x1090)                        0x0CAC Windows SharePoint Services    General                        8dzz High     Exception Type: System.Web.HttpException  Exception Message: The file '/_layouts/CopyGroup.aspx.cs' does not exist.  
07/08/2009 13:22:22.54  w3wp.exe (0x1090)                        0x0CAC Windows SharePoint Services    General                        6t8b Verbose  Looking up context  site http://spdev:80/_layouts/CopyGroup.aspx in the farm SharePoint_Config 
07/08/2009 13:22:22.54  w3wp.exe (0x1090)                        0x0CAC Windows SharePoint Services    General                        6t8d Verbose  Looking up the additional information about the typical site http://spdev:80/_layouts/CopyGroup.aspx
07/08/2009 13:22:22.54  w3wp.exe (0x1090)                        0x0CAC Windows SharePoint Services    General                        6t8f Verbose  Site lookup is replacing http://spdev:80/_layouts/CopyGroup.aspx with the alternate access url http://spdev
07/08/2009 13:22:22.54  w3wp.exe (0x1090)                        0x0CAC Windows SharePoint Services    General                        6t8g Verbose  Looking up typical site http://spdev:80/_layouts/CopyGroup.aspx in web application SPWebApplication Name=xxxxxx Parent=SPWebService. 
07/08/2009 13:22:22.54  w3wp.exe (0x1090)                        0x0CAC Windows SharePoint Services    General                        6t8h Verbose  Found typical site / (xxxxxx) in web application SPWebApplication Name=xxxxxx Parent=SPWebService. 
07/08/2009 13:22:29.00  w3wp.exe (0x0338)                        0x10E0 Windows SharePoint Services    Database                       7t61 Verbose  DatabaseConnectionString acquired.  Server=Nesta;Database=xxxxxx;Trusted_Connection=yes;App=Windows SharePoint Services;Timeout=15 
07/08/2009 13:22:29.00  w3wp.exe (0x0338)                        0x10E0                                484                            880l Verbose  ConnectionString: 'Server=Nesta;Database=xxxxx;Trusted_Connection=yes;App=Windows SharePoint Services;Timeout=15'    ConnectionState: Closed ConnectionTimeout: 15 
07/08/2009 13:22:29.00  w3wp.exe (0x0338)                        0x10E0                                1624                           8acb Verbose  Reverting to process identity

May 13, 2010 at 3:02 AM

Did you ever figure out how to fix this? I have got the same error.

Aug 26, 2010 at 8:56 PM
Edited Aug 26, 2010 at 8:57 PM

Fixed...

 

Download the source code and place the .aspx.cs code in the 12 hive under /Layouts/

Edit the CopyGroup.aspx with a text editor

Place:

<asp:Label ID = "lblResult" runat="Server" Text=""></asp:Label>

at the bottom below lblErr (copy paste to make it easier)

You will need to goto site Groups and then give the group permissions once copied.